Hello,

We have moved websites and are no longer using this location. Please visit w2oe.com in order to contact us. We will not be visiting this website location any longer.

Forum Lag?

View previous topic View next topic Go down

Forum Lag?

Post by X-1Tyler1-X on Mon Feb 13, 2012 8:01 pm

I'm not sure if it is just me but it seems when i try to scroll on the forums it has quite a long delay and is fairly slow. Does anyone know how to fix this?

X-1Tyler1-X
Private First Class
Private First Class

Posts : 22

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by W2OE_Prodigy on Mon Feb 13, 2012 8:09 pm

No as of right now I do not have a solution for it, but it's probably due to all the scripts and graphics on the pages. It's only when you scroll so it's not that bad.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TOGETHER we stand, TOGETHER we fall, TOGETHER we win, and winners take ALL.

[img][/img]
avatar
W2OE_Prodigy
Clan Leader/Founder
Clan Leader/Founder

Posts : 3013
Location : Texas

http://www.w2oeclan.com

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by X-1Tyler1-X on Mon Feb 13, 2012 8:10 pm

Thank you. Yeah it's not that bad but it'll take some getting use to. Razz

X-1Tyler1-X
Private First Class
Private First Class

Posts : 22

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by Nicholson17 on Wed Feb 15, 2012 12:02 am

I don't know what you guys are complaining about, I can scroll and do whatever just fine?

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Nicholson17
Assistant Moderator
Assistant Moderator

Posts : 236
Location : China

http://Www.meatspin.com

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by CynicismSaveMe on Wed Feb 15, 2012 12:07 am

never had a problem

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
avatar
CynicismSaveMe
Alpha Squad
Alpha Squad

Posts : 224
Location : Arizona

http://www.mudkipz.ws

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by W2OE_Prodigy on Wed Feb 15, 2012 12:07 am

Nicholson17 wrote:I don't know what you guys are complaining about, I can scroll and do whatever just fine?

I agree, but I think I know what they are talking about but I don't really know what to call it. I think it's just from the scroll bar on the mouse because I actually just tested dragging the bar and no lag was there.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TOGETHER we stand, TOGETHER we fall, TOGETHER we win, and winners take ALL.

[img][/img]
avatar
W2OE_Prodigy
Clan Leader/Founder
Clan Leader/Founder

Posts : 3013
Location : Texas

http://www.w2oeclan.com

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by AFRICAN-PREDATOR on Wed Feb 15, 2012 12:46 am

There is some lag on mine but it doesnt bother me

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
What? What?
"Nothing is true, everything is permitted"
avatar
AFRICAN-PREDATOR
Event Staff Member
Event Staff Member

Posts : 1087
Location : Australia

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by SNAFU-75 on Wed Feb 15, 2012 9:41 am

I don't get any lag on my computer at all but on my Iphone i do but I think that would be a normal thing !

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
avatar
SNAFU-75
NSWO E6
NSWO E6

Posts : 835
Location : Massachusetts

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by xtremeone55 on Wed Feb 15, 2012 11:20 am

I would suggest either A) making sure your browser is up to date. B) Make sure you arent "choking" your computer out if you are multitasking and don't have enough RAM or just an old computer, Only issue I have had with the site is it not posting Pm's or posts after I type them but that is only intermittent.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


xtremeone55
Admin
Admin

Posts : 547
Location : Chicago, IL

Back to top Go down

Re: Forum Lag?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum